Praktijkinformatie


De huisartsenpraktijk van dokter Tuijnenburg biedt u naast de huisartsenhulp ook andere hulpverlening. Op verwijzing van de dokter kunt u op woensdagochtend, donderdagmiddag  kosteloos gesprekken krijgen met de heer  Tacken POH GGZ (sociaal psychiatrisch verpleegkundige). In de praktijk is op woensdagmiddag een POH-JGGZ, Mevr. K. Tankink werkzaam voor problemen met jeugdigen van 0-18 jaar. Op vrijdagmiddag heeft Devio de mogelijkheid in de Turkse taal psychologische hulp te bieden van 13-16 uur. Op vrijdagochtend houdt Saskia Schipper spreekuur (praktijkondersteuning GGZ) rond het thema verslavingen in de breedste zin van het woord. Ook voor partners van verslaafden.
Ook houdt de diabetesverpleegkundige mevrouw E. Renard diabetesspreekuur op 2 donderdagochtenden per maand

Deze hulpverleners werken allen nauw samen met uw dokter Tuijnenburg, dokter Koekkoek en dokter Hilderink  en de praktijkondersteuners mevrouw Diepenbroek en mevrouw Horsting-van Doorn. Afspraken kunt u maken via de assistente.

Sindskort is er de mogelijkheid te participeren in een wandelgroep op de dinsdagochtend. Dit is bedoeld voor mensen die meer willen bewegen, maar dit graag met anderen samen willen doen vanwege gezelligheid en veiligheid. Het is een samenwerking tussen Mevrouw Horsting-Van Doorn, praktijkverpleegkundige, en LIVIO. U kunt zich opgeven hiervoor bij de assistente. Er zijn geen kosten aan verbonden, Er wordt ongeveer een uur gewandeld onder begeleiding van een fysiotherapeut.